Over ons

Elektro Installatietechniek Theunissen staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit in elektrotechnische oplossingen

Met ruim 20 jaar ervaring is Elektro Installatietechniek Theunissen een landelijk erkend elektrotechnisch installatiebedrijf dat bekend staat om haar uitgebreide vakbekwaamheid en doelgerichte oplossingen. Of het nu gaat om particuliere of bedrijfsmatige projecten, wij zijn volledig ingespeeld op het oplossen van elk probleem met betrekking tot uw elektra en montage. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om op professionele wijze te zorgen voor een vlekkeloze uitvoering en optimale werking van uw elektrotechnische installaties.

Bij Elektro Installatietechniek Theunissen staan we voor uitmuntende klantenservice en uw tevredenheid. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder 24-uursservice, storingen verhelpen, reparaties, en innovatieve oplossingen. Gespecialiseerd in zwak- en sterkstroominstallaties, antennesystemen, bel-/intercominstallaties, keuken-/badkamerverbouwingen, laadpalen en zonnepanelen. Reken op duidelijke prijsafspraken, duurzame technieken, hoogwaardige materialen en een servicegerichte aanpak. Voor topkwaliteit in al uw elektrotechnische behoeften.

Keurmerken - Elektro Installatietechniek Theunissen - Venlo

Ons geweldige elektroteam!

Ons team bij Elektro Theunissen bestaat uit een getalenteerde groep professionals die gepassioneerd zijn over elektrotechniek. Met hun uitgebreide ervaring en expertise staan ze klaar om u de beste service en oplossingen te bieden.

Neem gerust contact op met Elektro Theunissen

Bent u op zoek naar professionele elektrotechnische oplossingen? Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.