Arbeidsmiddelen keuren/kosten

Wat houdt keuren arbeidsmiddelen/kosten in?

Bij Elektro Theunissen begrijpen we het belang van het regelmatig keuren van arbeidsmiddelen volgens de wettelijke eisen. Ons deskundige team staat voor u klaar om deze keuringen uit te voeren en te voldoen aan de certificeringseisen zoals VCA en ISO 9001. We inventariseren, registreren en inspecteren uw arbeidsmiddelen grondig, en bieden u een complete administratie van de keuringen, inclusief alle benodigde documenten voor uw bedrijfscertificering. Met onze expertise en naleving van wettelijke verplichtingen zorgen we ervoor dat u veilige arbeidsmiddelen beschikbaar stelt aan uw werknemers, en kunt u met vertrouwen tegemoet zien naar reguliere inspectiebezoeken en onderzoeken door de Inspectie SZW.

Werkgevers hebben een wettelijke verplichting om arbeidsmiddelen te keuren en veiligheid te waarborgen voor werknemers en derden. Als eenmanszaak, zelfstandige of ZZP’er bent u weliswaar niet verplicht uw arbeidsmiddelen te keuren, maar het is toch sterk aanbevolen, vooral wanneer opdrachtgevers certificeringen zoals VCA vereisen. Onze keurmeester komt graag op locatie om uw gereedschappen te keuren, maar het is ook mogelijk om de keuring in onze werkplaats te laten plaatsvinden. We voeren keuringen uit volgens de norm NEN 3140, waarbij visuele inspecties, metingen, beproevingen en een sluitende administratie en testcertificaten worden gerealiseerd. Onze tarieven zijn transparant en concurrerend, zodat u kunt rekenen op kwaliteit en waarde voor uw keuringsbehoeften van elektrische arbeidsmiddelen.

Stefan is uw gecertificeerde inspecteur

Onze ervaren elektro inspecteur Staf staat klaar voor inspecties van uw elektrische installaties. Met ruim 23 jaar ervaring in het vakgebied heeft hij al vele opdrachtgevers weten te helpen. Neem gerust contact op.

Onze diensten

Keuren arbeidsmiddelen /kosten

Veiligheid en kostenbeheersing door deskundige keuring van arbeidsmiddelen.

Bekijk

Laadpaal installatie en advies

Duurzaam laden voor elektrisch vervoer met betrouwbare laadpalen en installaties.

Bekijk

Zonnepanelen installatie en advies

Groene energie opwekken met hoogwaardige zonnepanelen en installaties.

Bekijk

AutoCAD tekenaar

Efficiƫnte ontwerpen en technische tekeningen met AutoCAD-software.

Bekijk

SCIOS Scope 8 & 10 Inspecties

Een gestandaardiseerde veiligheidsinspecties gericht op brandrisico en energie.

Bekijk

NEN 3140/1010 Inspecties

Een veiligheidsinspectie gericht op uw bestaande (periodiek) of nieuwe (oplevering) installaties.

Bekijk

Neem gerust contact op met Elektro Theunissen

Bent u op zoek naar professionele elektrotechnische oplossingen? Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.